De prijs van nieuwe ramen en deuren speelt uiteraard een belangrijke rol. De aankoop van aluminium ramen en deuren is daarom een uitstekende investering: de aankoopprijs van sommige aluminium profielen is hoger dan houten of PVC schrijnwerk, maar op lange termijn is aluminium een goedkopere oplossing en past het in jouw duurzame bouwvisie.

Niet vervangen noch vernieuwen

Aluminium is bestand tegen alle weersomstandigheden: het barst niet, rot niet en wordt niet aangetast door ongedierte. Nooit moet je aan vervanging of vernieuwing denken. Je moet er dus ook geen budget voor voorzien.

 Ook de vouw-, hefschuif- en schuifsystemen zijn van uitstekende kwaliteit. Zelfs bij intensief gebruik blijven alle technische componenten probleemloos functioneren.

Reynaers geeft dan ook 10 jaar garantie op de kwaliteit en de samenstelling van de legering van het aluminium.


Energie besparen

Als Reynaers Partner zijn we perfect opgeleid om je te adviseren in het kopen van de juiste profielen. Kies je voor luchtdicht bouwen om energie te besparen? Dan kan je op ons vakmanschap rekenen om dit op een professionele manier voor je op te lossen. Zelfs voor passiefhuizen bieden we aluminium profielen die voldoen aan de strenge voorwaarden om energiezuinig te wonen.

Makkelijk in onderhoud

Aluminium ramen en deuren hoef je niet te schilderen noch te vernissen. Bovendien hoef je slechts maximaal 4 keer per jaar de aluminium profielen te reinigen.Je bespaart dus tijd en kosten op het onderhoud van je schrijnwerk.

Om welke redenen kies je voor aluminium als materiaal voor je nieuwe ramen en deuren? Wij zetten de 10 redenen op een rijtje.

1.LANGE LEVENSDUUR
Aluminium profielen worden niet aangetast door UV-stralen of vocht, roesten of rotten niet en trekken niet krom.

2.ONDERHOUDSVRIENDELIJK
Aluminium dient nooit gevernist of geschilderd te worden. Het volstaat om aluminium profielen een aantal keer per jaar te reinigen met lauw water en een niet-agressief poetsmiddel.

3.OPTIMALE AKOESTISCHE ISOLATIE
Aluminium profielen zijn ook perfect geschikt voor brede glasdiktes en garanderen een optimale geluidsisolatie.

4.MILIEUVRIENDELIJK EN ECOLOGISCH VERANTWOORD
Aluminium is 100% recycleerbaar. De recyclage van aluminium kost een minimum aan energie. En het kan zonder kwaliteitsverlies hergebruikt worden.

5.OPTIMALE LUCHT-, WATER- EN WINDDICHTHEID
Aluminium onderscheidt zich door zijn uitstekende thermische isolatie. Een aluminium raam isoleert prima tegen zowel de kou als de warmte en beantwoordt aan alle wettelijke vereisten inzake energie-efficiëntie.

6.VEILIG EN BETERE BRANDBEVEILIGING
Aluminium is door zijn stevigheid beter bestand tegen inbraken en is onbrandbaar.

7.LICHTGEWICHT
Aluminium is een licht materiaal. Het kan snel geplaatst worden én is tegelijk heel stevig om complexe structuren mee te realiseren.

8.TALRIJKE KLEUREN EN STIJLEN
Aluminium profielen van Reynaers zijn in meer dan 400 RAL kleuren en verschillende afwerkingen beschikbaar. Of het nu gaat om een functionele, renaissance of minimalistische stijl, aluminium is een prima oplossing voor elk woningtype.

9. PROFESSIONELE PLAATSING
De computergestuurde bewerking van de profielen en de precieze opbouw van het afgewerkt product maken een vlotte en onberispelijke plaatsing van aluminium ramen en deuren mogelijk.

10. GROTE RAAMAFMETINGEN
Aluminium maakt het mogelijk om hele grote – en dus ook extra zware – raampartijen te realiseren.

CS86 hi

CS86 hi