Met onze rolluiken wordt elk seizoen comfortabel.

U vindt bij ons zowel de traditionele- als voorzetrolluiken. Een rolluikblad kan zowel in pvc als aluminium worden uitgevoerd. Rolluiken zorgen voor privacy, isolatie, verduistering en warmtewering. Bij pvc rolluiken wordt de onderlat meestal in aluminium voorzien, in de kleur van het schrijnwerk. Bij grotere afmetingen wordt altijd versterking in de latten of indien u daar voor kiest, aluminium rolluiken voorzien.

Het ultieme gemak van automatische bediening.

Als familiebedrijf kennen we ons vak en zorgen we voor een vakkundige plaatsing in eigen beheer. Ook automatisering van een bestaand rolluik is mogelijk. Alles wordt feilloos geplaatst en afgeregeld zodat enkel de aansluiting nog dient te gebeuren door de electricien. Met een goede kennis in automatisatie zorgen we ervoor dat Uw timer of afstandsbediening netjes is afgeregeld en geprogrammeerd.

Een degelijke en effectieve bescherming tegen inbrekers.

Met rolluiken kan U het zicht naar binnen afsluiten, zodat deze vorm van privacy U ook beschermt tegen inbrekers en ongewenste inkijk in Uw woning. Het inbreken in rolluiken geeft veel lawaai en wordt bovendien verhinderd door de veren die beletten dat het rolluikblad wordt opgeheven. Elke extra hindernis vormt dan ook een serieuze hinderpaal die de inbreker zal ontgoochelen.